Starterslening Arnhem

Voorwaarden Starterslening Arnhem

Gemeente Arnhem

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Gemeente/Arnhem.jpg

De gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland heeft de voorwaarden opgesteld waaraan je moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. De gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland bepaalt ook of je in aanmerking komt voor een Starterslening bij SVn.

Doelgroep Starterslening Arnhem

  • De aanvrager is een in Arnhem woonachtige verblijfsgerechtigde persoon;
  • De aanvrager is niet eerder in het bezit geweest van een koopwoning.

Overige condities Starterslening Arnhem

Contactgegevens gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland
Postadres
Postbus 1134
6801 BC  ARNHEM 
 
Telefoon en e-mail
T: (026) 377 33 55
 
Website

Sociale Bank Centraal Gelderland 

Starterslening Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland aanvragen

De datum van uitgifte van het SVn-aanvraagformulier bepaalt de volgorde waarin de aanvragen voor uitputting van het budget in aanmerking komen. Het SVn beheert het Startersfonds voor de gemeente, waaruit de Starterslening wordt betaald. Met behulp van het onderstaande aanvraagformulier kun jij een Starterslening bij de gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland aanvragen.

De gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland bepaalt of je aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang je van de gemeente Arnhem - Sociale Bank Centraal Gelderland de brochure van SVn en het uitgebreide SVn aanvraagformulier waarmee wij de lening voor jou bij het SVn kunnen aanvragen.

Laat je begeleiden bij de aankoop van jouw eerste woning en bespaar tot duizenden euro's via de hulp van onze Erkend StartersCoach.

Bron: gemeente Arnhem (Sociale Bank Centraal Gelderland) en SVn